Bine ati venit la Clinica Medicala Proctoven!
Program :
 Luni - Vineri intre 08:00 - 20:00 
 Contact : 
 0369.410858 
Proctoven
 Uncategorized
SARBATORI FERICITE!!!!!
SARBATORI FERICITE!!!!!
Posted by admin

Se aproprie sarbatorile de iarna si odata cu acestea si finalul celui de al patrulea an de activitate al CENTRULUI MEDICAL PROCTOVEN.

A fost un an greu, dar frumos, in care am pornit la drum cu multe sperante, vise, dar si temeri, de-a lungul caruia totul s-a transformat, prin multa munca si daruire, in succese si satisfactii dificil de exprimat in cuvinte.

Cu aceasta ocazie tinem sa aducem multumiri tuturor celor care au fost alaturi de noi in aceasta experienta minunata, colectivului CENTRULUI MEDICAL PROCTOVEN, colegilor din alte specialitati care au avut incredere in noi si nu in ultimul rand celor cateva sute de pacienti pe care am avut placerea si onoarea de a-i trata in acest an de activitate. Ei ne-au ajutat si ne-au dat puterea si increderea sa continuam si sa progresam, nascand ambitia de mai bine, mai modern, mai profesional.

Ca la orice moment de bilant ne mandrim cu noutatile pe care le am adus si realizat cu succes in acest an. Suntem prima Clinica din Sibiu care a introdus operatia de hernie cu internare de zi. Zeci de pacienti au fost operati de hernie si externati la doar cateva ore dupa accesul in Clinica (”plecand pe picioare”), fara nici o complicatie, interventia desfasurandu-se fara absolut nici o durere pentru pacient.

De asemenea am investit continuu in cadrul compartimentului de preventie, diagnostic si tratament al afectiunilor sanului (atat benigne cat si a cancerului mamar). Suntem Centrul Medical din Sibiu unde o pacienta ce prezinta o afectiune mamara beneficiaza atat de ecografie, mamografie, biopsie, cat si de tratament chirurgical si oncologic, toate grupate si perfect organizate pentru a veni in sprijinul pacientelor care sufera de aceasta afectiune.

Majoritatea medicilor Clinicii sunt medici primari, cadre didactice care au beneficiat de specializari in strainatate.

Ne propunem, in viitorul apropiat, sa investim mai mult in aparatura moderna, confortul pacientului si mai ales sa continuam sa punem accentul pe comunicarea medic – pacient fara de care actul terapeutic nu poate avea succes.

Toate aceste deziderate nu sunt posibile fara munca, studiu permanent, reviste de specialitate la care suntem abonati, seminarii internationale la care aflam tot ce misca in lumea medicala, care nu sunt gratis. De aceea Proctoven este o Clinica unde platesti calitatea actului medical. Proctoven nu e un supermarket medical la care lumea vine pentru reduceri, bonusuri sau chestii gratis. Vine, in schimb, sa castige cel mai important premiu: SANATATEA PROPRIE.

Sarbatori Fericite si Un An Nou plin de impliniri.

SEF LUCRARI Dr. Med. Ciprian Tanasescu
MEDIC PRIMAR CHIRURG
MANAGER CENTRUL MEDICAL PROCTOVEN