Bine ati venit la Clinica Medicala Proctoven!
Program :
 Luni - Vineri intre 08:00 - 20:00 
 Contact : 
 0369.410858 
Medici
  Medici
Faceti cunostinta cu specialistii nostri
O echipa dinamica formata din medici primari tineri, cadre universitare bine pregatite, gata sa iti raspunda
 oricand la intrebari.
Dr. Andreea PascuMedic Rezident Gastroenterolog – Consultatii Gratuite prin casa de asigurări
Medic Rezident Gastroenterolog

Dr. Andreea Pascu este un medic specialist dedicat și experimentat în domeniul boli interne și gastroenterologie. Cu o pasiune pentru îngrijirea pacienților și o expertiză vastă în diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor digestive și sistemice, Dr. Pascu este recunoscută pentru abordarea sa empatică și orientată către pacient.

Ca medic specialist în boli interne, Dr. Andreea Pascu este expertă în diagnosticarea și gestionarea unei game variate de afecțiuni medicale, oferind îngrijire medicală comprehensivă și personalizată pentru fiecare pacient. În plus, cu o specializare în gastroenterologie, Dr. Pascu are abilitățile necesare pentru a evalua și trata afecțiunile tractului digestiv, de la boli inflamatorii intestinale până la afecțiuni hepatice și gastrice.

Prin dedicarea sa față de îmbunătățirea sănătății și bunăstării pacienților săi, Dr. Andreea Pascu reprezintă un aliat de încredere în călătoria către sănătate și vindecare. Empatia sa, împreună cu cunoștințele și experiența sa medicală, o fac un medic respectat și apreciat în comunitatea medicală și printre pacienții săi.

Despre Proctoven

Alaturi de noi avem o echipa de medici tineri, toti cu stagii de pregatire efectuate in strainatate, in specialitati ca: Neurologie, Boli de Nutritie, Boli Interne, Cardiologie, Chirurgie, Chirurgie Estetica, Chirurgie Pediatrica, Chirurgie Plastica, Dermatologie, Diabet Zaharat, Ecografie Generala, Endocrinologie, Estetica Faciala, Gastroenterologie, Ginecologie, Neurochirurgie, Oncologie, ORL, Ortopedie, Psihiatrie, Psihologie - Psihoterapie, Senologie si Stomatologie.
De asemenea beneficiem de aportul unui ecograf de ultima generatie, iar in specialitatea Chirurgie Plastica avem o foarte buna colaborare cu Prof. Univ. Dr. Bratu Tiberiu de la Institutul de Chirurgie Estetica Brol din Timisoara.

Speram ca in viitor tot mai multi concetateni sa poata beneficia de avantajele acestor terapii moderne, acum prezente in cadrul CENTRULUI MEDICAL PROCTOVEN situat pe str. Rusciorului nr. 18, Sibiu

© Copyright 2019. All Rights Reserved by Centrul Medical Proctoven