Bine ati venit la Clinica Medicala Proctoven!
Program :
 Luni - Vineri intre 08:00 - 20:00 
 Contact : 
 0369.410858 
Doctor
Clinica
Sef. Lucrari Dr. Tănăsescu Denisa
Sef. Lucrari Dr. Tănăsescu Denisa
Medic Specialist Diabet Zaharat si Boli de Nutritie Doctor in Știinte Medicale

Dr. Denisa Tanasescu este un medic dedicat și pasionat de sănătatea metabolică și nutriție, specializată în domeniul diabetului. Cu o experiență vastă și o înțelegere profundă a complexității acestei afecțiuni, Dr. Tanasescu se dedică îmbunătățirii calității vieții pacienților ei prin gestionarea diabetului și promovarea unui stil de viață sănătos.

Ca Medic Diabetolog, Dr. Tanasescu oferă îngrijire medicală specializată pentru pacienții cu diabet, evaluând și gestionând atent nivelurile de zahăr din sânge și recomandând tratamente personalizate pentru a controla boala și a preveni complicațiile asociate.

În calitate de Nutriționist, Dr. Tanasescu integrează abordări nutriționale avansate în planurile de tratament, ajutând pacienții să adopte obiceiuri alimentare sănătoase și echilibrate. Ea crede în puterea unei alimentații corecte pentru gestionarea diabetului și promovarea unei stări optime de sănătate.

Despre Proctoven

Alaturi de noi avem o echipa de medici tineri, toti cu stagii de pregatire efectuate in strainatate, in specialitati ca: Neurologie, Boli de Nutritie, Boli Interne, Cardiologie, Chirurgie, Chirurgie Estetica, Chirurgie Pediatrica, Chirurgie Plastica, Dermatologie, Diabet Zaharat, Ecografie Generala, Endocrinologie, Estetica Faciala, Gastroenterologie, Ginecologie, Neurochirurgie, Oncologie, ORL, Ortopedie, Psihiatrie, Psihologie - Psihoterapie, Senologie si Stomatologie.
De asemenea beneficiem de aportul unui ecograf de ultima generatie, iar in specialitatea Chirurgie Plastica avem o foarte buna colaborare cu Prof. Univ. Dr. Bratu Tiberiu de la Institutul de Chirurgie Estetica Brol din Timisoara.

Speram ca in viitor tot mai multi concetateni sa poata beneficia de avantajele acestor terapii moderne, acum prezente in cadrul CENTRULUI MEDICAL PROCTOVEN situat pe str. Rusciorului nr. 18, Sibiu

© Copyright 2019. All Rights Reserved by Centrul Medical Proctoven