Bine ati venit la Clinica Medicala Proctoven!
Program :
 Luni - Vineri intre 08:00 - 20:00 
 Contact : 
 0369.410858 
Doctor
Clinica
Prof. Dr. Tanasescu Ciprian
Prof. Dr. Tanasescu Ciprian
Medic Primar Chirurg - doctor in stiinte medicale - prof universitar la Facultatea de Medicina Victor Papilian.

Prof. Dr. Ciprian Tanasescu este un chirurg cu o reputație remarcabilă și o expertiză vastă în domeniul chirurgiei oncologice si nu numai. Cu o carieră dedicată îngrijirii pacienților și excelenței medicale, Prof. Dr. Tanasescu Ciprian este recunoscut pentru abilitățile sale chirurgicale de înaltă precizie și pentru capacitatea sa de a oferi soluții eficiente și personalizate pentru fiecare pacient.

Cu o educație și formare de elită în chirurgie, Prof. Dr. Ciprian Tanasescu a adus contribuții semnificative în domeniul său de expertiză. El este cunoscut pentru abordarea sa holistă și pentru angajamentul său față de îmbunătățirea stării de sănătate a pacienților săi.

În calitate de chirurg experimentat, Prof. Dr. Tanasescu Ciprian este specializat într-o gamă largă de proceduri chirurgicale, iar pacienții săi beneficiază de cele mai avansate tehnici și tratamente disponibile. Cu o abordare empatică și o atenție deosebită față de nevoile individuale ale fiecărui pacient, Prof. Dr. Ciprian Tanasescu este un lider respectat în comunitatea medicală și un aliat de încredere în călătoria către sănătate și recuperare.

Despre Proctoven

Alaturi de noi avem o echipa de medici tineri, toti cu stagii de pregatire efectuate in strainatate, in specialitati ca: Neurologie, Boli de Nutritie, Boli Interne, Cardiologie, Chirurgie, Chirurgie Estetica, Chirurgie Pediatrica, Chirurgie Plastica, Dermatologie, Diabet Zaharat, Ecografie Generala, Endocrinologie, Estetica Faciala, Gastroenterologie, Ginecologie, Neurochirurgie, Oncologie, ORL, Ortopedie, Psihiatrie, Psihologie - Psihoterapie, Senologie si Stomatologie.
De asemenea beneficiem de aportul unui ecograf de ultima generatie, iar in specialitatea Chirurgie Plastica avem o foarte buna colaborare cu Prof. Univ. Dr. Bratu Tiberiu de la Institutul de Chirurgie Estetica Brol din Timisoara.

Speram ca in viitor tot mai multi concetateni sa poata beneficia de avantajele acestor terapii moderne, acum prezente in cadrul CENTRULUI MEDICAL PROCTOVEN situat pe str. Rusciorului nr. 18, Sibiu

© Copyright 2019. All Rights Reserved by Centrul Medical Proctoven