Bine ati venit la Clinica Medicala Proctoven!
Program :
 Luni - Vineri intre 08:00 - 20:00 
 Contact : 
 0369.410858 
Doctor
Clinica
Dr. Mădălina Axinte
Dr. Mădălina Axinte
Medic specialist O.R.L

Doamna Doctor Axinte Madalina este un medic O.R.L dedicat și pasionat de sănătatea auditivă și respiratorie a pacienților săi. Cu o experiență bogată și o înțelegere profundă a complexității afecțiunilor din domeniul O.R.L, aceasta oferă îngrijire medicală de înaltă calitate, bazată pe o abordare holistică și personalizată.

Specializată în diagnosticarea și tratamentul bolilor și afecțiunilor urechii, gâtului și nasului, Dr. Axinte Madalina este recunoscută pentru abilitățile sale excelente în efectuarea procedurilor chirurgicale O.R.L și pentru capacitatea sa de a oferi soluții eficiente și durabile pentru problemele pacienților săi.

Cu o abordare empatică și atenție la nevoile individuale ale fiecărui pacient, Dr. Axinte Madalina este dedicată îmbunătățirii calității vieții acestora, ajutându-i să recâștige sănătatea și confortul în viața de zi cu zi. Ca medic O.R.L de încredere și respectat în comunitatea medicală, Dr. Madalina este un partener valoros în călătoria către recuperare și bunăstare.

Despre Proctoven

Alaturi de noi avem o echipa de medici tineri, toti cu stagii de pregatire efectuate in strainatate, in specialitati ca: Neurologie, Boli de Nutritie, Boli Interne, Cardiologie, Chirurgie, Chirurgie Estetica, Chirurgie Pediatrica, Chirurgie Plastica, Dermatologie, Diabet Zaharat, Ecografie Generala, Endocrinologie, Estetica Faciala, Gastroenterologie, Ginecologie, Neurochirurgie, Oncologie, ORL, Ortopedie, Psihiatrie, Psihologie - Psihoterapie, Senologie si Stomatologie.
De asemenea beneficiem de aportul unui ecograf de ultima generatie, iar in specialitatea Chirurgie Plastica avem o foarte buna colaborare cu Prof. Univ. Dr. Bratu Tiberiu de la Institutul de Chirurgie Estetica Brol din Timisoara.

Speram ca in viitor tot mai multi concetateni sa poata beneficia de avantajele acestor terapii moderne, acum prezente in cadrul CENTRULUI MEDICAL PROCTOVEN situat pe str. Rusciorului nr. 18, Sibiu

© Copyright 2019. All Rights Reserved by Centrul Medical Proctoven